Fått nytt hem

Katter som fått nytt hem


Namn: Pelle

Kön: Hane

Pelle är en stor stilig kille som just nu är lite rädd för oss här på katthemmet. Han är hittad i Örsundsbro där han gått omkring i ett par år. Utebehov

Namn: Missan

Kön: Hona

Missan kom till oss när matte inte kunde ta hand om henne längre, väldigt gosig och social. Enligt tidigare ägare är hon ingen knäkatt men sover gärna i sängen. Utebehov

Namn: Lukas

Kön: Hane

Lukas har setts vid Berguvsgränd på Lillsidan i Enköping i ca 3 månader och de senaste veckorna har han försökt flytta in till en dam som bor där. Här om dagen dök han upp med ett stort sår i pannan. Okastrerad hane utan id märkning.

Lucia

Namn: Mohair

Kön: Hane

Mohair är en liten kille på ca 12 veckor som har bott i ett hem med många katter så därför vill han flytta till ett hem där det redan finns en katt eller två annars blir han nog en väldigt ledsen kisse. Är van vid att vara ute.

Namn: Sigge

Kön: Hane

Sigge är en liten gosig kille på 6 månader som inte trivs så bra med barn. Har bott med en kattkompis. Innekatt.

Namn: Sessan

Kön: Hona

Sessan kom in med sina systrar King och Junior och en bebis. Sessan är väldigt social, hoppar gärna upp i famnen och vill sedan inte gå därifrån. Utebehov

Namn: Sikkan

Kön: Hane

Sikkan hittad i Vallby vid Hånningby Gård. Sikkan är en jättetrevlig stor hankatt som är kastrerad men inte id märkt så tyvärr hittar vi ingen ägare. Vi gissar att han har utebehov

Namn: Kashimir

Kön: Hane

Ålder, c:a 3 månader.

Kashmir är en vacker, men lite försiktig kattunge. Han älskar att ligga på rygg och bli klappad på magen av de han känner och litar på, men tycker det är lite småläskigt med nya människor. Han vill komma till en familj där det redan finns en katt, gärna vuxen, då han gärna myser och gosar med andra katter.

Namn: Maximus

Kön: Hane

Maximus kom in med sin kompis Toscana. Maximus behöver mycket uppmärksamhet för att må bra och Toscana är väldigt beroende av Maximus. De vill gärna flytta tillsammans. Utebehov.

Namn: Toscana

Kön: Hona

Toscana kom in med sin kompis Maximus. Maximus är Toscanas trygghet här i livet, så därför vill gärna flytta tillsammans. Utekatter.

Klicka på bilderna för se dem större.


De katter ni hittar här har flyttat till sina hem redan.


Endast de 30 senaste katterna kommer att visas på denna sida.


Katterna på denna sida går inte att boka. Om ni har några frågor angående en katt på denna sida, kontakta oss via telefon eller mail.


Telefon: 0171-44 19 60

Mail: kansliet@hittakatten.com